Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres al carrer Santa Clara

Santa Clara recuperarà el doble sentit de circulació un cop acabin les obres que començaven ahir en un tram de vorera.<br />

<br />Ahir s’iniciaven les obres d’adequació d’un tram de vorera situat al cantó dels números parells del carrer de Santa Clara, davant d’uns habitatges que no estan alineats. Els treballs consisteixen a retallar l’amplada d’aquest tram de vorera, que mesos enrere es va ampliar per convertir el carrer de Santa Clara en via de sentit únic en direcció a la rambla de Nostra Senyora. <br />L’objectiu és aconseguir l’amplària suficient de la calçada per poder restablir en les properes setmanes el doble sentit de circulació, tot mantenint però un ample de vorera que doni seguretat als vianants.<br />Els treballs d’adequació de la vorera aniran acompanyats del restabliment de la senyalització semafòrica a la cruïlla rambla de Nostra Senyora-Santa Clara-avinguda de Barcelona i dels treballs de pintura de la senyalització horitzontal. Tant aviat com aquestes actuacions estiguin finalitzades es preveu restablir de forma immediata el doble sentit de circulació al carrer. <br />És força probable que la data es pugui avançar a mitjans d’aquest proper mes d’agost.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: