Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila rep queixes dels clients per l’estat dels carrers

Els comerciants del Centre Vila estan rebent moltes queixes de clients per l’estat dels carrers de Vilafranca.<br />

<br />Tot i que no hi ha xifres ni s’ha comptabilitzat un descens en les vendes, des de l’associació de comerciants del Centre Vila constaten una sensació generalitzada dels clients que estan molestos per la quantitat d’obres que s’estan fent als carrers de Vilafranca. Des de l’associació entenen que es tracta d’una situació excepcional que ha fet coincidir obres endarrerides amb els projectes dels Fons Estatals d’Inversió Local i afirmen que tot serà en benefici de Vilafranca i també del seu comerç. Però, en l’actualitat, els botiguers es consideren molt afectats, especialment perquè hi ha gent de la comarca que busca altres opcions abans de venir a comprar a Vilafranca. En realitat, però, el que reben directament són les queixes dels clients.<br /><br />En qualsevol cas, des de Centre Vila, volen agrair la fidelitat de les seves clienteles i es mostren esperançats en seguir mantenint la capitalitat comercial de Vilafranca.<br /><br />Al centre coincideixen moltes de les obres que es financen amb els Fons Estatals d’Inversió Local i, per tant, hi ha un període temporal marcat per a dur-les a terme.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: