Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació a la festa dels Habitatges Vilarnau

Les activitats esportives i el taller de grafits de la Festa dels Habitatges Vilarnau es tanquen amb bona participació.<br />

<br />La segona setmana de juliol va tenir lloc el torneig de futbol organitzat pels joves usuaris del Centre Cívic Vilarnau, preludi de la festa del barri. Degut al gran nombre de participants i la diversitat d’edats, es van celebrar paral·lelament un torneig d’edats compreses entre els 9-12 anys, a la pista situada al costat del Centre Cívic, amb 20 inscrits, i un altre entre centenar de joves entre 13-18 anys, al pavelló esportiu municipal. Aquestes activitats van comptar amb la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament.<br />D’altra banda, el 10 de juliol va finalitzar al Centre Cívic el taller de grafits que s’ha desenvolupat durant els mesos de juny i juliol, i que ha estat impartit pel grup de joves del municipi Idearte. La desena de joves participants van cloure el taller amb l’elaboració d’un grafit mural. <br />Aquell mateix dia va tenir lloc la gimcana infantil, amb la participació de mes d’una trentena d’infants d’ edats compreses entre els 3-10 anys. <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: