Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baixa l’atur

L’Alt Penedès ha registrat una lleugera reducció de l’atur en el darrer mes de juny.<br />

Aquest mes de juny la nostra comarca ha reduït lleugerament el nombre d’aturats respecte al mes passat. En total hi ha 6.650 persones aturades, el que suposa 124 menys que el passat mes de maig. <br />Aquesta davallada d’aturats arriba conjuntament amb una reducció de l’atur a tot Catalunya que ha passat de tenir més de 505.000 aturats a poc més de 488.000 a l’últim mes. Aquesta xifra suposa una davallada del 3’3 % i d’un total de 16.794 persones menys respecte del mes anterior.<br />Pel que fa al cas concret de Vilafranca també hi ha hagut un descens del nombre de persones aturades que ha passat de 2.886 a 2.841, 45 persones menys que al mes de maig.<br />Aquesta tendència positiva contrasta amb les dades negatives del mes passat quan el nombre d’aturats va créixer. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: