Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’ha estrenat a Ràdio Vilafranca el programa “La música de la meva vida”

Aquest nou espai radiofònic portarà a la sintonia de Ràdio Vilafranca els temes musicals que han marcat la vida de diverses persones del Penedès que han tingut una vinculació destacada amb el món de la música.<br />

El programa “La música de la meva vida” s’emet de dimarts a divendres de 12 del migdia a una i està conduït per aquestes mateixes persones. L’equip està integrat per l’Armand Beneyto, que recentment ha estat un dels protagonistes del programa de televisió Casal Rock,  el Josep Ferrer, conductor del programa de Ràdio Vilafranca “El cinema de la setmana” i que havia estat cantant de l’orquestra els Àngels, el cantautor penedesencs Paton Soler i l’artista vilafranquina, afincada a Barcelona Cachi Soler, que va viure a Cuba i que oferirà  un recull dels millors boleros i sons cubans. <br />Els dimarts el programa està presentat per l’Armand Beneyto que avui ha ofert el primer programa. Beneyto ha estat sempre vinculat a la música i al cant coral en particular però reconeix que ha fet una selecció molt variada que pugui agradar a un gran nombre de persones.<br /><br />Els dimecres el programa “La música de la meva vida” serà conduït i presentat pel Paton Soler, els dijous el protagonista serà Josep Ferrer i els divendres Cachi Soler. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: