Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenquen les Vinfonies

El concert inaugural de Vinfonies barreja l’electrònica amb el vi per a engegar la iniciativa.<br />

<br />VINFONIES proposa traslladar la relació entre el vi i la música al terreny de l’art sonor, presentant una mostra d’instal·lacions i activitats sonores inspirades en el món del vi, realitzades per diferents creadors.<br />La mostra neix com una iniciativa independent, i pretén aportar un contrapunt experimental, acostant l’art sonor a un públic general, tot relacionant el vi amb noves formes artístiques i tecnològiques.<br />Ahir a la nit, a l’Escorxador de Vilafranca, tenia lloc el concert inaugural de Vinfonies 2009. Alfredo Costa – Monteiro i Ferran Fages presentaven Cremaster, un espectacle d’improvisació sonora combinada amb electrònica i elements del vi. L’activitat comptava amb la col·laboració de L’Ull cec i el tast de vins anava a càrrec de Can Ràfols dels Caus.<br /><br />VINFONIES’09 compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Vilafranca i la col·laboració del Vinseum.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: