Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprenentatge permanent

Cloenda d’un grup del Programa d’Aprenentatge Permanent en el marc del projecte Aprendre a Vilafranca

Aquest dimarts es va celebrar a la Fassina l’acte de cloenda del primer grup del Programa d’Aprenentatge Permanent, que s’ha posat en marxa en el marc del projecte innovador Aprendre a Vilafranca. Aquest projecte està promogut per l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el Servei de Foment de l’Ocupació, amb el finançament del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu.<br />Els participants d’aquest primer grup, joves de 16 a 26 anys, van presentar la seva experiència al llarg del programa i van explicar les perspectives futures de continuar aprenent per millorar les seves possibilitats en el món del treball.<br />El regidor de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, va fer lliurament dels diplomes i dels certificats que acrediten les competències professionals desenvolupades per cadascuna de les persones participants en el seu entorn productiu. També va agrair la implicació de les empreses i entitats adherides al programa.<br />El 30 de juliol finalitzarà el segon dels grups d’aprenentatge permanent previstos en aquest programa i, a partir de setembre, s’iniciaran més mòduls adreçats a diverses franges d’edat, sempre de majors de 16 anys.<br />El projecte Aprendre a Vilafranca té com objectiu promoure l’aprenentatge al llarg de la vida i promoure nous espais de formació a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: