Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Pla obre el Calima amb les entrades exhaurides

Albert Pla presenta avui el seu darrer espectacle al Calima amb les entrades esgotades.<br />

<br />Albert Pla obre la sisena edició del Festival Calima amb el seu darrer treball discogràfic, La diferencia, un títol molt adient per al novè disc d’un artista polifacètic, inclassificable i que no deixa indiferent a ningú. El concert enceta la programació d’una nova edició del Calima a dos quarts d’onze al pati de l’Institut Milà i Fontanals.<br />La diferencia ens presenta l’Albert Pla de sempre, tan irònic com tendre, i envoltat d’una producció que ha comptat amb la complicitat de Quimi Portet, que ha produït el disc, Diego Cortés, Tino di Geraldo o Pascal Comelade, que han posat els instruments, Judit Farrés, que ha fet els arranjaments i Javier Krahe, que ha participat en els coros. <br />A l’espectacle La diferencia trobarem una mica de rumbeta catalana, uns acords desmaiats i la veu tant peculiar de l’Albert, una veu xiuxiuejant però nítida, inquietant i contradictòria, una mica infantil i al mateix temps cruel. Diferent, en definitiva, com ja adverteix el títol. <br />En pocs dies s’han venut les 400 localitats, amb el públic assegut, que l’organització del festival havia posat a la venda i que ocupen tot l’espai disponible del recinte de l’IES Milà i Fontanals. El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca recorda a les persones que estiguin interessades en assistir als concerts de l’IES Milà i Fontanals que tindran lloc entre demà i dijous, que el millor sistema per assegurar-se l’entrada és la compra anticipada a través del sistema Telentrada de Caixa Catalunya. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: