Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adif construeix una passera de vianants sobre les vies de tren de la Granada

Aquesta actuació s’emmarca en l’acord entre Adif i l’Ajuntament, a petició del sindicat CCOO.

L’obra compta amb una inversió superior als 600.000 euros i te com a objectius principals incrementar la seguretat dels vianants i les circulacions ferroviàries, així com garantir la permeabilitat de la infrastructura ferroviària al seu pas per aquest municipi de la comarca de l’Alt Penedès, especialment perquè des de la construcció de les vies de l’AVE els treballadors que arriben en tren a La Granada han de fer un tomb de més de dos quilòmetres per anar d’una banda a l’altra de les vies i accedir al polígon industrial.
La passera te una longitud total de 154 m i salva la infrastructura ferroviària mitjançant una estructura metàlica de 44 m de longitud i 2 m d’amplada. Los 110 m restants corresponen a una rampa d’accés a la zona industrial.

L’avanç dels treballs ha permès executar la rampa i els accessos des del cantó de l’estació mitjançant una escala. El passat cap de setmana, es van dur a terme els treballs de col·locació, del tauler del pas sobre las vies. Els treballs es van fer en horari nocturn per evitar afectacions a la explotació ferroviària. Las obres continuaran amb el formigonat del tauler i els acabats. <br />Aquesta actuació es complementarà amb altres treballs de millora de l’accessibilitat i instal·lacions auxiliars que correran a càrrec d’altres entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: