Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

20.000€ per reforçar els ajuts als Serveis d’Informació i Atenció a les Dones

L’Institut Català de les Dones destinarà aquest any més d’un milió d’euros, un 206% més que l’any passat, a reforçar els ajuts als Serveis d’Informació i Atenció a les Dones de la demarcació de Barcelona.

Dimarts al matí la presidenta de l’Institut, Marta Selva, va signar l’acord econòmic amb els 17 ajuntaments que en formen part. Entre ells l’ajuntament de Vilafranca.

Aquests serveis donen informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones com l’àmbit laboral, social, personal o familiar.<br />Pel que fa a Vilafranca, la regidora del Pla per la Igualtat, Ramona Suriol, té la intenció d’obrir el casal cap a les associacions de veïns.

Els contractes programa signats suposen una inversió de 20.000€ per a Vilafranca. Aquesta és la primera vegada que l’Institut Català de les Dones concreta el reforç als SIAD a través de contractes programa. La decisió s’ha pres perquè aquesta eina ofereix una major coordinació entre administracions i permet reforçar aquests serveis i incrementar l’eficàcia de l’atenció a les dones.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: