Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visites a les residències serveixen per recordar el dia mundial contra el maltractament a la gent gran

La regidoria de la Gent Gran de Vilafranca ha recordat avui aquest dia mundial per lluitar contra el maltractament a la gent gran amb un seguit de visites a residències i centres d’atenció que ha servit per tenir un contacte directe entre el regidor, els tècnics i els usuaris.

En aquest sentit, el regidor Fernando Garcia comentava que recents estudis sobre aquest tipus de maltractament han posat de manifest que les persones que els pateixen acostumen a veure’s impotents davant dels seus agressors, i fins i tot atemorits per les repercussions que podria tenir denunciar el maltractament.
El regidor de Gent Gran remarcava que al llarg del dia d’avui s’han estat acostant a les residències per que és on hi ha la gent gran i així és més senzill poder-los explicar la feina que es vol fer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: