Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vins El cep de Gelida presenta a Barcelona el primer cava biodinàmic

La innovació no s’escapa del sector vitivinícola. I més en temps de crisi, una època per fer balanç i millorar la qualitat dels productes. Una de les innovacions és el cava biodinàmic, pioner a tot l’estat.

Aquest cava és fruit de l’agricultura biodinàmica, una pràctica que busca l’equilibri de l’ecosistema i la recuperació bacteriana del sòl. L’empresa gelidenca Vins El Cep ha donat un pas més en l’agricultura ecològica i ha introduït tècniques biodinàmiques en els seus conreus. El producte final és un cava Brut Nature amb 30 mesos de criança, un gran reserva Marquès de Gelida, que Vins el Cep va envasar el febrer del 2007 amb vi de la collita 2006.

El projecte ha comptat des del seu inici amb la col·laboració de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell, que n’ha fet el seguiment tècnic. Aquest cava començarà a comercialitzar-se al setembre en botigues especialitzades. El preu rondarà els 20 euros per ampolla.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: