Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 38.000 veïns de l’Alt Penedès a la Xarxa de Biblioteques Municipals

Més de 90.000 ciutadans del Garraf i l’Alt Penedès tenen el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, el “club” amb més socis de Catalunya que fa pocs dies arribava als 2 milions.

A la comarca del Garraf hi ha 53.258 socis, mentre que a l’Alt Penedès en són 37.867 que disposen de sis biblioteques (Gelida, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca) i dos biblioaccessos, a Mediona i els Monjos.

Durant aquest any, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació distribuirà un nou carnet de soci, amb més prestacions, que ha començat ja a lliurar-se a la Biblioteca Central d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: