Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sumarroca subministrador exclusiu a les terminals de l’Aeroport

Bodegues Sumarroca subministrarà en exclusiva el cava i vi blanc que s’oferirà als usuaris de les sales VIP de les terminals T1 i T2 de l’Aeroport de Barcelona

El celler oferirà els seus caves i vins blancs més exclusius en les sales VIP distribuïdes per les terminals. Els clients podran degustar els vins i caves de Sumarroca més selectes. El conveni contempla el subministrament en exclusiva de les seves begudes per als quatre pròxims anys, durant els quals Sumarroca es convertirà en el cava vinculat a aquestes zones exclusives de l’aeroport. Aquest important acord de col·laboració suposa un nou avanç per Sumarroca, que reafirma la seva posició com un dels caves més destacats de Catalunya.<br />La aposta de Sumarroca basada en la qualitat dels seus productes, el creixement experimentat en els últims anys i els reconeixements per part dels professionals del sector, han estat claus per a poder portar a terme aquest acord d’estreta cooperació entre les Bodegues Sumarroca i Gestió i Servei Trade Center.<br />Present al Penedès des de fa més de dues dècades, Sumarroca és una bodega dinàmica i amb un model de negoci i de creixement basat en la qualitat dels vins i caves, en un servei personalitzat i en un esforç continuat en investigació, desenvolupament i innovació. Tot això, acompanyat d’una tasca destacada en l’àmbit cultural. <br />Bodegues Sumarroca ha obtingut les millors puntuacions de la "Guia Peñín 2009", en la qual els seus caves han estat reconeguts com els millors d’entre més de 13.500 marques. El Gran Brut Allier, ha resultat el cava amb millor puntuació del panorama nacional, i el Núria Claverol, el tercer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: