Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Som lo que sembrem demana debat parlamentari sobre els transgènics

La Plataforma Som lo que sembrem demana a Vilafranca la participació a la manifestació d’aquest diumenge a Barcelona per demanar un debat sobre els transgènics al Parlament de Catalunya.

<br />Des de la Plataforma antitransgènics Som lo que sembrem volen que el Parlament de Catalunya afronti un debat real sobre el conreu d’aliments transgènics. Per això han presentat una proposta de llei a través d’una Iniciativa Popular Legislativa. Aquest diumenge a les dotze del migdia a la Plaça Catalunya, han convocat una manifestació per evitar que la proposta es quedi en res i aquest dilluns, amb una conferència a Vilafranca, demanaven la participació dels penedesencs en aquesta convocatòria.<br />A la conferència, però, es va parlar d’altres temes més genèrics. Sota el títol “Democràcia, salut i bons aliments”, el biòleg Miquel Vallmitjana, doctorat de Biotecnologia per la UAB, va parlar de la necessitat de l’agricultura industrialitzada de convertir-se en agricultura ecològica per una qüestió de pura supervivència.<br /><br />Vallmitjana creu que hi ha gent de molts perfils diferents que s’interessa per les idees de Som lo que sembrem i comentava que els pagesos són els principals interessats en virar cap a l’agricultura ecològica.<br />La conferència de Vallmitjana va tenir lloc el dilluns a l’escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: