Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la remodelació del Parc de Ca l’Antic

S’inaugura la remodelació del Parc de Ca l’Antic, situat just al davant de l’equipament juvenil Tangram, als Monjos.<br />

A l’espai s’ha intervingut separant la zona de jocs infantils de la resta de l’espai del parc on s’ha habilitat una zona per a joves amb taules i bancs. També s’ha millorat el mobiliari urbà i alguns dels elements de joc infantils. La remodelació s’ha fet seguint les opinions de la Comissió de Convivència del Tangram formada per grups de joves de diferents edats i d’un grup de nens i nenes del barri que van expressar les seves inquietuds a l’Ajuntament. <br /><br />L’obertura del nou parc es va fer divendres a la tarda amb activitats esportives diverses com ara bàsquet, ping-pong o un torneig de bàdminton per parelles adreçat a joves de primer i segon d’Eso. La jornada també va incloure un circuit de psicomotricitat per als més petits que començarà. Les activitats eren obertes a tothom i estan organitzades per l’equipament juvenil Tangram i els serveis d’esports i joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: