Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní parla dels transgènics

Per donar continuïtat a la xerrada que va organitzar Entrepobles amb el títol “Les dones alimenten el món”, l’Ajuntament de la capital del cava en el marc de les Jornades del Dia Internacional de la Salut i les Dones, ha programat una nova activitat per aprofundir més sobre els transgènics.

Així, avui a les 7 de la tarda, al casal d’Entitats, se celebra la taula rodona titulada “Què sabem dels transgènics i la salut?”, en la qual s’informarà dels aspectes positius i negatius dels transgènics des de diferents perspectives.  
Hi participaran Toni Rosell, treballadora social i membre del Movimiento Campesino de Santiago del Estero, i Joaquima Messeguer, investigadora de l’ Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: