Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Julià completa una festa del barri participativa

Sant Julià completa una festa del barri participativa, especialment el dia del sopar i el pregó.<br />

<br />El barri de Sant Julià avançava quinze dies la seva festa, que començava dijous amb els primers actes. El divendres, però, hi havia alguns dels actes centrals de la festa del barri, com la inauguració de les exposicions i el cinquè pregó, que anava a càrrec d’Anna Girona i Jaume Girona. <br />El pregó anava seguit del tretzè sopar del barri. El sopar tenia lloc a la mateixa plaça de la Sardana, on es va centralitzar la major part de l’activitat de tota la festa. La participació al sopar va ser tot un èxit.<br /><br />Blanch també destacava les exposicions que acollia la sala d’exposicions Jaume Palau, a la mateixa Plaça de la Sardana. Allà es podien veure les Pintures al cava de Xavi Raventós, una mostra de terrissa de l’escola de Jaume Vila i diverses peces de floristeria de El Grèvol.<br /><br />La festa de Sant Julià va continuar intensament durant el cap de setmana. Dissabte a la tarda es va fer xocolatada i espectacle d’animació infantil, però, a més, els més petits van poder gaudir de les atraccions durant tot el cap de setmana. També la música va tenir un paper important amb l’actuació de l’orquestra Privada i el ball popular.<br />Per acabar els actes, diumenge al matí es va fer trobada d’intercanvi de plaques de cava i a continuació la tradicional ballada de sardanes. <br />Els actes d’aquestes festes finalitzaven a la tarda amb les havaneres i el rom cremat. Com cada any, la intenció de l’associació de veïns era fer la festa més gran i participativa.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: