Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prohibeixen a un mestre acostar-se a l’escola de Torrelles i a cinc alumnes

El jutjat d’instrucció número 1 de Vilafranca ha prohibit a un mestre acostar-se a l’escola de Torrelles i a cinc alumnes, imputat per suposats abusos sexuals.

El diari el País es fa ressò avui d’aquest cas que es va produir ja fa alguns mesos a l’escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix. Segons la informació del diari el jutjat ha prohibit a un mestre de primària a acostar-se a mil metres de l’escola i de cinc alumnes, després d’imputar-li un cas de suposats abusos sexuals a nenes de cinquè i sisè curs.<br />El professor també ha estat suspès de treball i sou per la Generalitat en base a un informe de l’inspector de zona del Departament d’Educació.<br />La denúncia contra el professor va partir d’informacions de mestres de l’escola i va arribar als Mossos d’Esquadra. Segons declaracions d’alguns professors davant la policia i la jutge, el mestre va ser sorprès en una ocasió amb una alumna asseguda sobre les seves cames.<br />La denúncia va arribar el 13 de març als Mossos d’Esquadra que van prendre declaració a una professora i van passar el cas las jutjats. La jutge va prendre declaració a tres mestres i 10 dies desprès va dictar l’ordre cautelar d’allunyament contra el professor.<br />Desprès de la denúncia els Mossos van registrar el domicili particular del mestre i van analitzar el contingut del seu ordinador sense trobar material rellevant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: