Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preparació de la marxa de torxes

Un any més, la Comissió Onze de Setembre ja ha iniciat les reunions de preparació de la Marxa de Torxes, en què amb la d’enguany és ja la 7a edició. <br />

Aquestes reunions son obertes a tothom que vulgui participar de l’organització de la Marxa de Torxes que, com cada any es celebrarà la vigília de la diada de Catalunya, dia 10 de setembre, a la nit. Com ja és habitual, la Comissió acull tothom que vulgui treballar en favor de les llibertats del País, ja que l’esperit de l’organització és actuar des d’un àmbit local i ideològicament transversal per assolir l’únic objectiu de la Comissió: aconseguir la plena llibertat dels Països Catalans. Així, qui ho desitgi es pot acostar aquest dijous a les 9 del vespre al restaurant Via Fora! de Vilafranca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: