Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Petons pel final de temporada de la Xarxa

La xarxa d’espectacles infantils i juvenils acaba temporada amb l’espectacle Petons.<br />

La companyia L’Estenedor presentava aquest diumenge a l’auditori municipal l’espectacle Petons per acomiadar la temporada de la Xarxa d’Espectacles infantils i juvenils de Vilafranca. El muntatge presenta amb titelles la història de l’Òscar, un nen de 12 anys que s’ha tornat força rebel i ara es nega a fer Petons. Tant la seva família com la Marga, una amiga de tota la vida, estan molt preocupats i fins i tot el porten al metge.<br />Aquest espectacle familiar acomiadava la programació de la xarxa fins al curs vinent fora de l’espai habitual ja que per eleccions, el teatre Cal Bolet és col·legi electoral. De totes maneres, es van fer dues sessions com s’ha fet durant tota la temporada i, ara que s’acaba, és moment de fer valoracions sobre aquest i altres canvis que s’han aplicat darrerament. Des de la xarxa, Iolanda Soler i Natàlia Hill es mostraven molt satisfetes del resultat que ha tingut fer els espectacles al matí i a la tarda. Però també recordaven que s’han aplicat altres canvis com les entrades numerades, la venda anticipada i els abonaments.<br /><br />La Xarxa ja prepara la propera temporada amb la novetat que s’incorpora un espectacle de circ.<br /><br />D’altra banda, la Xarxa tornarà a col·laborar aquesta festa major amb els administradors per programar espectacles infantils els dies 1 i 2 de setembre, tot i que, de moment, l’oferta és una sorpresa.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: