Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca es referma en que cal demanar al Ministeri i ADIF que facin les millores necessàries per evitar més vibracions

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyats de membres de l’equip de govern visitava divendres alguns dels blocs de habitatges del carrer Papiol que han hagut de ser apuntalats a causa de les esquerdes provocades per les vibracions del pas del tren d’alta velocitat.

En el decurs de la visita Regull recordava que demà dimarts es reuniran a Madrid amb responsables del Ministeri amb la intenció de plantejar totes les qüestions que tenen a veure amb les afectacions del pas del tren per la vila. La principal preocupació és no tant que se solucioni el que ja hi ha, sinó treballar per aconseguir que no es produeixin noves esquerdes.
Entre les demandes que es presentaran al Ministeri hi haurà que es facin les obres que calguin, encara que representin tallar la circulació de trens durant dos o tres dies, per tal de que se solucionin de manera definitiva els problemes de les vibracions i les esquerdes.

Des de l’equip de govern de Vilafranca consideren que cal anar amb més decisió a parlar a Madrid si es vol aconseguir algun tipus de solució als problemes de la vila. Regull explicava que son conscients que per el Ministeri Vilafranca no és el més preocupant, però que pe a ells els problemes dels veïns de la vila si són el més rellevant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: