Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aniversari de l’EMM culmina amb la cantata Telencantats

El professor de l’Escola Municipal de Música Paton Felices ha composat i dirigeix aquest esdeveniment que vincula alumnes, professors i pares i mares per celebrar el desè aniversari del centre.

Demà dissabte, a les 12 del migdia a l’Auditori Municipal de Vilafranca, té lloc el concert de final de curs de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet que, aquest any, té un significat i un format especial perquè culmina els actes del desè aniversari del centre. En el concert s’estrena la cantat composada i dirigida pel professor de l’escola Paton Felices i titulada "Telencantats". Hi participen el cor infantil, un cor mixt de pares i mares i un grup instrumental format per professors de l’escola. A més de la interpretació musical hi haurà diverses sorpreses i, a la primera part del concert, intervindran l’orquestra de corda, la banda i el combo dels petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: