Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revetlla de Sant Joan s’ha saldat amb pocs incidents a Vilafranca

La revetlla de Sant Joan es va tancar amb un balanç d’incidents força menor que en d’altres ocasions. Segons informa la Policia Local de Vilafranca, només es va registrar tres petits incendis en contenidors situats a l’avinguda del Pla del Diable, al carrer del Mestre Josep Recasens i a la Zona Esportiva.<br />

<br />D’altra banda, ahir dimecres dia de Sant Joan es va produir un incendi en un pis de l’avinguda d’Europa, al barri de la Girada. L’incendi es va produir passades les 2 de la tarda i al lloc dels fets van desplaçar-se quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, Policia Local i Mossos d’Esquadra. El foc, produït per causes desconegudes, no va causar danys personals i els danys materials no van ser d’importància ni va afectar l’estructura de l’edifici. El succés va provocar que momentàniament s’haguessin de desallotjar alguns veïns.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: