Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia local ha detingut un individu per violència de gènere i un altre per ordre judicial de recerca i detenció

Els fets van produir-se divendres passada la mitjanit quan una trucada telefònica alertava d’una presumpta agressió dins d’un domicili al barri de l’Espirall.

<br />Els agents van identificar aquesta persona i van contactar amb la seva parella, la qual es trobava a l’interior del pis. La dona va manifestar als agents haver estat amenaçada i agredida per la seva parella a l’interior del seu domicili.<br />Davant dels fets, els agents van practicar la detenció del presumpte agressor i van instruir les diligències corresponents. <br />La persona detinguda té 25 anys i resideix a Vilafranca.<br />D’altra banda, dijous passat una patrulla de la Policia Local va practicar la detenció d’una persona que tenia vigent una ordre judicial de recerca i detenció.<br />Els fets van produir-se a última hora de la tarda, quan una patrulla de la Policia Local va detectar la presència d’una persona, en actitud sospitosa, que havia accedit i sortia de l’interior del dipòsit de vehicles situat a l’avinguda de la Peregrina. Els agents van identificar-la i van comprovar que tenia en vigor una ordre judicial de detenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: