Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia mostra el seu malestar per les línies de planificació que segueix el Pla Metropolità de Barcelona

Representant de la Plataforma per la Vegueria han fet públic aquesta setmana el seu malestar amb la recent aprovació inicial del Pla Territorial Parcial Metropolità, principalment per el fet que no respecte la majoria de propostes que es van plasmar en el Pla Director de l’Alt Penedès.

En nom de la Plataforma, Sergi Marín comentava que després de 6 anys es va aprovar amb unanimitat de totes les forces polítiques penedesenques aquest Pla Director per la comarca, que a més comptava amb un ampli consens també entre la gran majoria de municipis. Una feina que no ha servit per res després de l’aprovació inicial del Pla Metropolità que aposta i facilita un creixement major del que es proposa de del territori al mateix temps que implanta tot un seguit d’infrastructures viàries. Marín posava alguns exemples.
Consideren també des de la Plataforma que les seves pors expressades abans de fer aquest planejament, ara s’han acomplert. Esperen ara que es pugui aturar el procés en el Parlament.

Continua la Plataforma reclamant que el Govern doni compliment al que va aprovar el Parlament en el sentit de l’àmbit funcional de Planificació del Penedès; i demana també a institucions, entitats, associacions i ciutadans que presentin al·legacions per tal de mostrar també el seu rebuig a aquesta planificació i mostrin el seu suport a la creació de la futura Vegueria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: