Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Hyvinkää Chamber Orchestra, a Vilafranca

La visita de la Hyvinkää Chamber Orchestra culmina amb un concert a l’auditori de Vilafranca.<br />

Un dels plats forts del desè aniversari de l’escola municipal de música M. Dolors Calvet tenia lloc aquesta setmana amb la visita de la Hyvinkää Chamber Orchestra. Aquesta formació finlandesa ja va ser a Vilafranca fa 11 anys i, ara, han tornat per acompanyar l’escola vilafranquina en el seu aniversari. Els components de l’orquestra van arribar dilluns i marxen avui després d’haver passat aquests dies en una visita tan lúdica com professional. Van oferir un concert de l’Auditori Pau Casals de El Vendrell, van protagonitzar una conferència sobre l’ensenyament musical a Finlàndia a Vilafranca i, ahir, la visita culminava amb un magnífic concert a l’Auditori vilafranquí.<br />Els components de la Hyvinkää Chamber Orchestra són joves entre 14 i 20 anys que segueixen estudis de música i van a l’escola a Hyvinkää. Està formada per un total de vint-i-tres músics i dirigida per Tuomas Pirilä.<br />La cap d’estudis de l’escola de música Maria Dolors Calvet Roser Ríos destacava que l’orquestra actua també amb el Qattara quartet i que, en el cas dels músics finlandesos, és habitual interpretar molta música contemporània, cosa que aquí no és tan freqüent.<br /><br />L’Auditori de Vilafranca es va omplir ahir al vespre per sentir aquest curiós repertori de l’orquestra finlandesa.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: