Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de la Girada dóna el tret de sortida a les festes dels barris vilafranquins

El barri de La Girada ha inaugurat aquest cap de setmana les festes dels barris de Vilafranca amb diverses activitats pensades per a tots els gustos.

A més de balls, castell de focs i activitats per a la canalla, es va fer un concert de cant coral, amb la coral de La Girada, i un torneig de petanca.<br />La petanca és una activitat molt arrelada al barri i cada quinze dies, els aficionats es troben per jugar-hi. En aquesta ocasió, la trobada era especial. El president del club de petanca Tomàs Jiménez comentava que, depèn de l’ocasió ve gent diferent.<br /><br />D’altra banda, les havaneres també són tota una tradició de les festes del barri de La Girada. El grup Xaloc porta deu anys oferint el concert de fi de festa a la rambla.<br />L’actuació a La Girada servia al grup Xaloc per a presentar la seva darrera incorporació, el jove acordionista Joan Montserrat, que s’uneix definitivament a la formació.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: