Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès triomfa als premis Vinya Celler Masia

El primer concurs Vinya Celler Masia reconeix quatre productes de la DO Penedès en els cinc primers llocs.<br />

<br />La primera edició del concurs Vinya Celler Masia ha concedit el primer premi a les bodegues d’Eudald Massana. El segon vi més ben valorat ha estat Pomell de blancs de Mas Comtal i, el cinquè, el Blanc 2007 de Can Bonastre. El cava Parató Brut Nature ha quedat en quart lloc.<br /><br />El vi guanyador ha estat l’Avi Ton, un vi 100% xarel·lo de la collita del 2007, fermentat en barrica i elaborat ecològicament amb raïm procedent d’unes vinyes de 60 anys d’antiguitat. Avi Ton és un dels productes de les bodegues de Subirats Eudald Massana.<br />Al concurs s’hi ha presentat una cinquantena de vins de 29 cellers catalans i de les Balears. D’entre totes les mostres, més de 90 jutges han hagut d’escollir les 5 finalistes. Les bases del concurs no establien l’obligatorietat de ser jutge expert. Així, aficionats, estudiants o periodistes han pogut participar en el concurs.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: