Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP, satisfeta per la municipalització de l’escola de música

La CUP es felicita per la municipalització de l’escola de música i creu que millorarà el servei del centre.

Un dels objectius de la CUP en l’àmbit cultural ha estat el de garantir un servei d’escola de música municipal de qualitat i amb una gestió de caràcter públic. Els integrants de la Candidatura d’Unitat Popular van explicar ahir en una roda de premsa que l’Ajuntament ha d’incidir directament en el seu funcionament i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’escola sense que es produeixin discriminacions per motius econòmics. Ara que ha acabat la concessió de l’empresa que fins ara portava l’escola de música, hi havia la possibilitat d’obrir una nova convocatòria o fer una gestió pública del centre i aquesta ha estat finalment l’opció triada. Des de la CUP es feliciten, doncs, perquè l’escola de música sigui finalment un servei públic i consideren que així hauria de ser amb altres serveis municipals gestionats per empreses privades.

El regidor Llorenç Casanovas i el membre de la CUP Marc Font també apuntaven que la municipalització implicarà millores a l’escola.

Des de la CUP portaven ja un temps visitant escoles d’altres municipis que funcionen públicament i van comprovar que el funcionament era correcte. Per això van traslladar a la resta de partits aquesta possibilitat que, finalment, ha tirat endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: