Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral de La Girada acomiada el curs

La coral de La Girada celebra el final de curs amb la companyia de la Coral Sol Ixent del Pla i la coral l’Esclat de Vallirana.<br />

<br />Les tres formacions van intervenir en un concert que tenia lloc dissabte a la tarda a l’església de Sant Francesc de Vilafranca. Sota l’organització de l’Associació de Veïns de la Girada i la coral d’aquest barri vilafranquí, el concert servia per acomiadar el curs de la formació dirigida pel músic Gregori Martínez.<br />Cada coral va interpretar cinc cançons i les tres formacions van compartir escenari per a cantar tres temes de forma conjunta.<br />El director de la coral de La Girada apuntava que aquest concert era una bona manera de posar el punt i final al curs; un curs que ha funcionat molt bé malgrat algunes baixes puntuals en l’audició final.<br /><br />Martínez destaca especialment que la coral que dirigeix compta amb cantaires de totes les edats i de molts punts diferents de Vilafranca.<br /><br />Ara la coral de La Girada està de vacances fins al proper 14 de setembre. Com és habitual, els assaigs del curs vinent es faran cada dilluns a partir de tres quarts de nou al local de l’Associació de Veïns.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: