Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

II Meeting Internacional de les Rutes del Vi

Aquest Meeting està organitzat pel Patronat Municipal de Comerç I Turisme de Vilafranca i compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Institut Català de la Vinya i el Vi i se celebrarà dijous i divendres.

La primera edició es va fer ara fa dos anys i mig en el marc de Firaví i el II Meeting Internacional es fa en el marc del festival Vijazz i s’enfronta al repte de consolidar-se com a referència i punt de trobada del turisme del vi. <br />Mitjançant el meeting, es vol incentivar l’empresariat vitivinícola perquè aposti per una alternativa econòmica com el turisme, que millori les infrastructures i els serveis per arribar al turisme de qualitat.<br />Aquest meeting serà el punt de partida per a la recerca d’alternatives de riquesa i negoci, fent del turisme una nova font de creació de llocs de treball i de noves iniciatives empresarials.<br />

El programa compta amb la participació de ponents procedents de diferents rutes internacionals i persones de referència en el món de la gastronomia i la promoció enogastronòmica.<br /><br />La novetat del programa radica en que s’ha estructurat en tres gran blocs temàtics. L’enoturisme al vell continent, on s’exposaran experiències de Rutes del Vi a Europa entre les quals hi ha rutes d’Hongria, Suïssa, Itàlia i Portugal. L’Enoturisme al Penedès. I les Rutes turístiques del sabor en el món, on hi haurà ponències de rutes turístiques basades en altres productes com la cervesa, el formatge, la sidra i una visió de la promoció enogastronòmica que porta a terme Turisme de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: