Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV de Sant Llorenç d’Hortons, critica amb el Pla Territorial Metropolità

<br /> Davant l’ aprovació inicial del Pla Territorial Metropolità de Barcelona, el grup municipal d’ ICV a l’ Ajuntament de Sant Llorenç d’ Hortons manifesta malestar i desacord amb la posició presa pel departament de Política Territorial de la Generalitat.

<p />

El portaveu i 3r tinent d’ alcalde, Ignasi Corral, afirma que massa vegades des de Barcelona es prenen decisions sense tenir en compte als territoris, però aquesta vegada plou sobre mullat. Després de negociar i aprovar el Pla Director Territorial, lamenta que aquest es converteixi en paper mullat per obra i gràcia de buròcrates.

Corral afirma que des d’ ICV faran les gestions oportunes davant els seus diputats i dirigents per tal que aquest pla no tiri endavant, tal i com està contemplat. Segons destaca, mereix una especial atenció l’ apartat del Quart Cinturó, ja que el traçat proposat pel Pla Territorial Metropolità és inadmissible i necessita un replantejament immediat.

Corral acaba afirmant que des del Penedès se’ns acaba la paciència davant la insensibilitat i falta de respecte per part d’ algunes institucions de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: