Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fotògrafs de la naturalesa

L’Aula de Cultura de Caixa Penedès acull fins al 26 de juliol la mostra fotogràfica “Fotògrafs de la naturalesa 2009. Wildlife Photographer of the year”.<br />

Sota aquest títol explícit, l’Obra Social de Caixa Penedès ha portat a Vilafranca un recull d’obres que han participat al concurs “Fotógrafos de la naturaleza 2009” que han estat premiades o han rebut alguna menció especial. Aquest concurs està organitzat per dues institucions britàniques que volen defensar la biodiversitat del planeta: el Museu d’Història Natural i la BBC Wildlife Magazine.<br />El resultat del concurs es pot copsar en aquesta selecció que es pot veure a Vilafranca. Es tracta d’una veritable celebració de la naturalesa i de la diversitat que hi ha a la Terra. Flora i fauna fotografiades com mai s’ha vist es reuneixen en aquesta exposició que es pot visitar a l’aula de cultura de Caixa Penedès fins al 26 de juliol de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre de dimarts a dissabte i també els diumenges i festius de 12 a dues del migdia.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: