Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emendis planta vinya a la Vall d’Aran

Amb l’objectiu d’innovar i millorar constantment, el celler penedesenc Emendis inicia la plantació de ceps a la Vall d’Aran. Un nou repte que pretén treure el màxim profit d’un clima extrem, creant vins molt aromàtics i amb menys tanins.

L’experiència pretén conrear aproximadament una hectàrea entre les poblacions de Garòs i Salardú, a 1.250 metres d’alçada.

Els enòlegs d’Emendis planten en aquesta zona freda per aprofitar l’intercanvi tèrmic entre el dia i la nit en el període de maduració del raïm i aconseguir, així, la màxima expressió aromàtica de les varietats plantades, gewurztraminer  (blanc) i Cabernet franc (negre), que són varietats que broten tard,  maduren d’hora i aguanten temperatures extremes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: