Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa que es construeixi una nova aula a la llar municipal d’infants Lola Anglada

El grup municipal socialista ha comparegut davant la llar municipal Lola Anglada aquest matí per reclamar que en aquest mateix centre es pugui construir una nova aula. Això evitaria que alguns infants es quedessin sense plaça atès el gran nombre de sol·licituds d’inscripció que registren aquests dies les escoles bressol de la Vila.

<br />El portaveu socialista, Francisco Romero, insisteix en la necessitat vital que suposa escolaritzar els infants dels 0 als 3 anys i com aprofitant les vacances estiuenques els anteriors equips de govern han ampliat i millorat sistemàticament els espais educatius de competència municipal.
En aquest mateix sentit s’ha expressat la regidora Lourdes Sánchez, que ha recordat les actuacions en matèria educativa en el darrer mandat i com l’anterior equip de govern ja havia fet un estudi d’ampliació a la Lola Anglada que comprenia, precisament, la construcció d’una nova aula.

El PSC insta l’actual govern local a actuar en benefici de la ciutadania ja que els pares i mares dels infants volen solucions a la seva problemàtica.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: