Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal celebra la seva trobada anual amb la Gent Gran

Dijous a la tarda, el Consell Comarcal celebrarà la seva trobada anual amb la Gent Gran amb motiu de la inauguració de la XI MostrActiva, la Mostra d’Activitats Lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès.

Enguany la trobada es farà al municipi de les Cabanyes, al local del Centre Cultural i Lúdic, on s’exposaran més de 100 manualitats fetes pels assistents als tallers de cadascuns dels casals de gent gran de la comarca.<br />La MostrActiva té com a objectius: donar a conèixer l’activitat dels casals, animar les persones grans a mantenir-se actives a través de la seva participació en les activitats que organitzen els casals, afavorir l’intercanvi entre els membres dels diferents casals de la comarca i fomentar la participació dels casals de gent gran en les activitats específiques d’àmbit comarcal.<br />Un cop inaugurada, la X MostrActiva restarà oberta al públic fins al diumenge 21 de juny, i es podrà visitar a les tardes, de 5 a 7, i el diumenge al matí, de 12 a 2.<br />Després de la inauguració de l’exposició, es lliuraran els premis del II Concurs de Fotografia "Mirades des de l’Experiència".<br />Després del lliurament de premis del concurs de fotografia, es faran públics els guanyadors de la distinció "Gent Gran amb Mèrit 2009", per reconèixer la trajectòria vital de les persones grans que viuen o han viscut a l’Alt Penedès i que han participat en tasques de voluntariat social o cultural al seu municipi. Aquestes persones han estat proposades pels casals de gent gran i rebran una distinció del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: