Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues estudiants de Sant Sadurní han estat les guanyadores del Premi Territorial Penedès del concurs literari Ficcions

Carmen Vidal, de Sant Sadurní, i Carla Borràs, de Piera, estudiants de 4t d’ESO al Col·legi Sant Josep, han estat les guanyadores del Premi Territorial Penedès del concurs literari a la xarxa Ficcions.

L’acte de lliurament del premi es va fer dimecres a la tarda al saló de plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, i l’editor de la revista juvenil Secundària, Josep Ritort, en representació dels organitzadors del concurs. <br />Aquesta tercera edició ha comptat amb una participació de 2.200 estudiants, 50 dels quals eren del Penedès. Aquests nois i noies han demostrat que la literatura en català a la xarxa és ben viva entre la gent més jove, i han arribat a escriure en dos mesos més de 500 històries a la web del concurs. Els organitzadors animaven als joves a escriure en grups de dos o tres, que és el que van fer la Carmen i la Carla. A més dels diplomes com a guanyadores del Premi Penedès, també van rebre diversos obsequis de mans de l’alcalde de la vila.<br />L’edició 2009, la tercera del concurs Ficcions, ha comptat amb la participació de joves de tots els racons dels territoris de parla catalana. L’acte de lliurament dels premis es va fer el 19 de maig a Barcelona amb presència del conseller de Cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras. El guanyador de Ficcions 2009 va ser Xavier Notivol, del Col·legi Lestonnac de Barcelona, que va ser obsequiat amb un ordinador portàtil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: