Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà es lliura el Premi Aurora Díaz-Plaja a Vilafranca

Com cada mes de juliol el programa de Ràdio Vilafranca Llegir per sentir, dedicat a la literatura infantil i juvenil acaba la temporada organitzant un sopar-tertúlia. També , des de fa vuit anys, en el marc d’aquest acte es fa el lliurament del Premi Aurora Díaz-Plaja d’articles sobre literatura infantil i juvenil, que aquest any ha guanyat Teresa Mañà.<br />

<br />Teresa Mañà, amb l’article Llibres per a infants i joves, molta quantitat, poca varietat, publicat a la revista Serra d’Or, ha obtingut el VIII Premi Aurora Díaz-Plaja d’articles d’anàlisi i estudi sobre literatura infantil i juvenil catalana en l’edició d’enguany.<br />Convocat per, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’Obra Social de Caixa Penedès, el jurat, format per Margarida Prats, Mònica Baró, Teresa Colomer, Anna Díaz-Plaja i Pere Martí, ho ha acordat així després de diverses consultes i un cop analitzats nombrosos treballs, tant de revistes i diaris en paper com en format electrònic, i després de fer una darrera selecció de finalistes. <br />De l’article, el jurat en vol destacar l’excel·lent documentació i el fet de presentar una visió panoràmica i ben argumentada de la Literatura Infantil i Juvenil catalana. L’acte de lliurament del premi es farà demà  dimecres al restaurant Cal Ton, en el marc del sopar-tertúlia del programa Llegir per sentir de Ràdio Vilafranca.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: