Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dansa espectacular i divertida de l’escola Montagut

<br />L’escola Montagut representa a l’escenari del Casal el seu espectacle de dansa.<br />

<br />Amb una posada en escena acurada i divertida, l’escola Montagut presentava dijous al vespre el seu espectacle de dansa perquè els pares, mares i familiars dels seus alumnes poguessin veure’ls en plena acció.<br />Per grups d’edat, les ballarines i ballarins pujaven a l’escenari del Casal i plantejaven les seves coreografies. A través de temes musicals tan coneguts com la banda sonora de la pel·lícula El Rey León o el famós Singing in the rain, els grups interpretaven els balls davant d’un públic atent i molt nombrós.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: