Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja dedica una sessió als dubtes dels immigrants

Creu Roja Alt Penedès ofereix una conferència sobre els aspectes que han de tenir en compte els immigrants que arriben a Vilafranca.

 

La Creu Roja de l’Alt Penedès dóna suport a diversos col·lectiu, entre els quals, al dels immigrants i refugiats. A les oficines de la seu de Vilafranca es fan cursos perquè els nouvinguts aprenguin la llengua i, en aquests cursos, moltes vegades plantegen els dubtes que tenen sobre qüestions burocràtiques i legals que han de tenir en compte per tenir una situació normalitzada a l’estat on viuen. Per això, des de Creu Roja Alt Penedès van pensar en oferir als immigrants una conferència que tractés els principals dubtes que tenen amb la participació de l’advocat Gerard Català.

Amb aquest tipus de conferències, els immigrants poden conèixer quins són els mecanismes que hi ha per tal de regularitzar la seva situació i a on s’han d’adreçar en cada cas.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: