Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coral americana a Sant Sadurní

University A Capella Choir, una reconeguda coral nordamericana de gira per Europa, actua dissabte a l’Ateneu de Sant Sadurní

En el marc de la seva gira per diversos països d’Europa, aquest dissabte, a les 8 del vespre, University A Capella Choir actuarà a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Sadurní. Aquest concert està organitzat per Santiago Keinbaum de l’Església Luterana de Sant Sadurní, amb la col·laboració de la Coral Sant Sadurní i el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Aquesta prestigiosa coral nordamericana de la Universitat Concòrdia (Nebraska) cantarà un parell de cançons conjuntament amb la Coral Sant Sadurní. A destacar també que University A Capella Choir ha composat una cançó en català expressament per al concert de Sant Sadurní. Està previst que, a les 5 de la tarda, hi hagi una recepció dels membres de la coral i el seu director, Kurt E. Von Kampen, a l’Ajuntament de la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: