Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carretero presenta a Vilafranca Reagrupament enmig d’una gran expectació

L’exconseller de Governació i líder de Reagrupament, Joan Carretero va ser ahir al vespre a Vilafranca per presentar la iniciativa que encapçala.

Ho va fer a una sala d’actes de l’Escorxador completament plena de gent interessada en conèixer aquest projecte que va portar Carretero a deixar Esquerra Republicana de Catalunya per liderar un moviment transversal que busca l’independentisme de Catalunya.<br />Carretero va deixar clar que l’objectiu immediat de Reagrupament és que tot el món nacional català tendeixi a la unitat i es formalitzi una alternativa electoral al Parlament de Catalunya. El líder de Reagrupament també va explicar que la intenció del moviment és situar l’independentisme a l’eix del debat política català, cercar la unitat de les forces polítiques i socials que tinguin com a objectiu el reconeixement internacional de la nació catalana, crear un marc favorable al creixement de la base social de l’independentisme català i, finalment, el foment del debat, l’estudi i la conscienciació social per a la independència dels Països Catalans.<br />Carretero també va respondre a les preguntes dels assistents en acabar la presentació.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: