Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

art compromés, Artivisme

Comença la mostra de creacions per a la transformació social, que portarà teatre, dansa un video-taller a Vilafranca

Sota el nom d’Artivisme, la companyia de teatre de carrer "Els Trobadors", posa en marxa la primera edició d’aquesta mostra que vol ser un recull de creacions artístiques que tenen com a denominador comú un rerafons basat en la interpretació i la critica cap a la societat actual.<br />El primer dels espectacles seré divendres 26, a les 10 de la nit al teatre Cal Bolet amb la representació de l’obra "Paraules encadenades", de Jordi Galceran a càrrec de la companyia El Molí, dels Monjos.<br />Dissabte a la plaça Jaume I hi haurà teatre al carrer amb "Ouroboros", a càrrec de la companyia Els Trobadors a partir de 2/4 de 10 de la nit. En el mateix espai, a ¼ d’11 de la nit, espectacle de poesia i música amb la companyia Araésdemà.<br />El dilluns dia 29 a les 8 del vespre a la sala 3 de l’Escorxador, un viodetaller que oferirà la companyia l’Aranya creacions. El darrer espectacle de la mostra serà el dimarts 30 de juny, al pati de l’IES Milà i Fontanals, amb "Entre cuerpos y tambores habla la esperanza", teatre i dansa a càrrec de la companyia colombiana Red Juvenil de Medellín. Tots els espectacles tenen entrada gratuïta excepte aquest darrer, que te un preu de 3€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: