Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní

El curs 2009-2010 es posarà en marxa, a les renovades instal·lacions de la Llar, l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní.

Aquest nou centre d’educació musical integrarà les dues escoles privades que fins ara estaven funcionant a la vila: l’Escola de Música de la Llar i el Racó de la Música. En el plenari de l’Ajuntament del mes de maig es va aprovar provisionalment la creació del Patronat de l’Escola Municipal de Música, que es preveu que quedi aprovat definitivament el proper 29 de juny. És per això que s’està treballant amb la idea de poder constituir el Patronat a principis de juliol i, de manera immediata, aprovar els preus públics, l’oferta pública d’ocupació i els horaris. També s’hauran de definir el tipus d’estudis que ofereix l’Escola en aquest primer curs.<br />Amb l’objectiu de saber el nombre de persones interessades a integrar-se en aquesta primera promoció de l’Escola Municipal de Música, s’ha obert un període de preinscripcions que s’acaba el 30 de juny. Els alumnes de l’Escola de la Llar i del Racó de la Música poden fer les preinscripcions en les respectives escoles, mentre que els nous alumnes s’han d’adreçar al Casal d’Entitats, els dimarts, de 10 a 1 del matí, i els dijous, de 10 a 1 del matí i de 4 a 8 de la tarda. La matriculació, una vegada superat el període de reclamacions i la llista definitiva d’admesos, es farà entre el 20 i el 31 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: