Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acaba el curs a les escoles de Vilafranca amb diverses celebracions

Les escoles de Vilafranca acaben avui el curs escolar i, en general, els centres han acollit diverses celebracions per acomiadar-se fins al curs vinent.

En el cas de l’escola Mas i Perera, aquest matí es feia un acte al pati del centre per fer un comiat emotiu als estudiants del sisè curs, que ja abandonen l’escola per a anar a l’institut.<br />A sobre d’un escenari situat al pati, els alumnes de sisè rebien d’alumnes més petits un obsequi de record. A més, els grans han interpretat algunes de les cançons de la cantata que es va fer fa unes setmanes a l’auditori municipal. I tots els alumnes de l’escola han rebut una nova estudiant que els ha anat a saludar i que s’uneix a l’equip del centre. <br /><br />La del Mas i Perera ha estat una de les moltes celebracions que s’han fet a la vila per acomiadar el curs escolar i donar pas a les vacances de l’estiu.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: