Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert de gospel per a principiants

L’activitat T’enCANTArà culmina amb un concert participatiu de Gospel a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat per quarta vegada aquesta activitat a Vilafranca.  T’enCANTArà és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. L’activitat es fa durant tot el matí i es tracta de preparar un repertori, en aquest cas de gospel, per interpretar-la després davant del públic. La idea del T’enCANTArà és compartir un matí amb la família.<br />Les persones que es van inscriure a l’activitat, doncs, van ser les protagonistes d’aquest concert que, de fet, per a la majoria de cantaires representava el seu debut en un escenari.<br />El concert comptava amb la veu de la soprano Clara Salgado i la interpretació musical anava a càrrec d’Ismael Dueñas al piano, de Bernat Hernández al baix, de Martí Elías a la bateria i de Juli Aymí al clarinet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: