Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reunió per parlar de l’increment de robatoris als comerços de Vilafranca

L’associació Centre Vila es reunirà amb representants de l’ajuntament i dels Mossos d’esquadra per parlar de l’increment de robatoris que s‘ha produït darrerament als establiments comercials de Vilafranca.

Segons els representants dels botiguers del centre de la vila en les darreres setmanes s’ha detectat un notable augment dels furts i robatoris als establiments comercials. El president del Centre Vila, Joan Solà, apunta que aquest augment ha motivat la preocupació entre els botiguers.

Aquesta situació ha motivat a alguns propietaris d’establiments a incrementar les mesures de seguretat.

Davant d’aquesta situació el Centre Vila ha demanat de reunir-se amb representants de l’ajuntament de Vilafranca i dels Mossos d’Esquadra a l’Alt Penedès, per tal d’intentar buscar vies de solució. Malgrat tot Joan Solà reconeix que és un tema difícil de tractar, perquè els autors dels robatoris estan força organitzats.

Els representants dels botiguers també són coneixedors de l’actuació de les forces de seguretat. Per exemple els Mossos van detenir divendres passat a Driss E, de 27 anys, nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a establiments comercials. Se li va intervenir un dels objectes denunciats com a sostrets en un dels establiments comercials. Durant la matinada del passat dijous 14 es van produir diversos robatoris a establiments del centre de Vilafranca, en concret van intentar accedir a 5 locals.<br />El detingut, al qual li consten diversos antecedents, va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de Vilafranca , decretant-se la llibertat amb càrrecs.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: