Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca estrena "La faixa verda"

Els Falcons inicien un programa a Ràdio Vilafranca per commemorar el cinquantè aniversari.<br />

<br />Cada dijous al vespre, a la darrera hora del programa d’Àlex Santamaria Al teu aire, els oients de Ràdio Vilafranca podran sentir el nou espai “La faixa verda”. Es tracta d’un nou programa radiofònic que té l’objectiu de celebrar el cinquantè aniversari dels Falcons de Vilafranca donant a conèixer a través de les ones la història i les activitats de la colla en un any molt important per a ells. El programa setmanal estarà en antena durant un any aproximadament per a fer 50 programes dedicats a 50 anys d’història. El relacions públiques dels Falcons Oriol Udina definia l’estructura de l’espai i posava com a exemple que el primer programa es dedicava a parlar dels enxanetes de la colla.<br /><br />En el transcurs dels cinquanta programes, els Falcons portaran testimonis i convidats per il·lustrar els fets i les anècdotes que han servit per a construir la història de l’entitat en mig segle d’existència.<br />“La faixa verda” es pot sentir cada dijous a partir d’un quart de vuit a la sintonia de Ràdio Vilafranca.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: