Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primera cantata a l’Auditori Municipal

La cantata Arion i el Dofí reuneix uns 400 nois i noies a l’Auditori de Vilafranca, amb un espectacle orquestrat pel compositor Albert Guinovart.<br />

<br />Uns 400 nois i noies de 6è de primària ha interpretat aquesta setmana, en dues sessions, dimarts i dimecres, la cantata Arion i el dofí. Per molts anys, Cantània!, encarregada i produïda per l’Auditori de Barcelona. La cantata pren, com és habitual a Vilafranca, el nom de dinovè Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola i tenia lloc per primer cop a l’Auditori Municipal. Arion i el dofí. Per molts anys, cantània! Ha estat escrita per David Nel·lo i és una obra del compositor Albert Guinovart, que va ser a Vilafranca per fer l’acompanyament al piano. Guinovart, amb una àmplia experiència com a compositor, es mostrava ahir molt satisfet pel resultat i per haver pogut intervenir directament a la cantata amb el seu acompanyament pianístic.<br /><br />Guinovart també es va mostrar sorprès per la potència de veu dels nois i noies vilafranquins.<br /><br />A la cantata, es van poder sentir cançons de reis, mariners i animals marins. Però també un tema final per felicitar l’aniversari de Cantània.<br />Aquest va ser el primer acte amb la presència de Raimon Gusi com a regidor de Cultura.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: